Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 martie 2014

Lansarea HTC One M8 si inca cateva

Lansarea de azi, a noului HTC One, a scos 2 "pasarici" din gura celor de la HTC:
- cea buna : au promis ca, daca scapi din mana noul telefon si ii spargi ecranul, in primele 6 luni de cand l-ai cumparat, ei ti-l repara gratis - asta as vrea sa o vad in scris pe certificatele de garantie;
- cea rea: s-au laudat cu "Zero Gap" - adica imbinarile telefonului sunt fara cusur, atat la modelul One vechi, cat si la cel nou, in conditiile in care gemeau forumurile de telefoane One prost lipite intre ecran si carcasa. Cea din urma a venit din gura CEO-ului, asa ca ori il tin in ceata si nu stie de problemele primei versiuni de One, ceea ce ma indoiesc, ori se lauda singur, ca eu nu l-as crede..
Altfel telefonul arata ok, desi este in mare proportie metalic, asta nu cred ca va face bine semnalului, desi ei s-au laudat, iar, ca au rezolvat problemele de semnal. Ce ma uimeste este faptul ca pe spate are 2 camere de 4 Mpx si pe fata una de 5 Mpx. Cam slabut, la prima vedere, ramane de vazut calitatea pozelor. 
Hardware de top, promisiuni de update de soft si pentru versiunile vechi de One si One mini, multe vorbe, nimic spectaculos. Probabil lasa calitatea telefonului sa vorbeasca in locul lor. Il asteptam spre sfarsitul lunii viitoare; in SUA si Canada, din cate am inteles, se poate cumpara chiar de azi.

In alta ordine de idei, eMag are o promotie interesanta, pagina cu reducerile de preturi este aici, cele mai interesante, in ceea ce ma priveste, fiind:
- tableta LG Pad, la cel mai mic pret de pana acum (este un Nexus 7 2013 dar de 8");
- DVD Writer extern Asus, la cel mai mic pret de la Black Friday incoace;
- masina de spalat Beko, identica cu cea luata de mine saptamana trecuta, la un pret foarte bun;
- pentru prima oara descopar parfumuri de firma in oferta lor, la preturi destul de bune.
Va las sa descoperiti singuri celelalte promotii si va urez "Spor la cumparaturi" - grabiti-va promotia tine pana pe 27, inclusiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu