Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 februarie 2014

GP Batteries PowerBank GPXPB14 4400 mAh - unboxing si review

PowerBank 4400 mAh este o baterie externa cu care se poate incarca un dispozitiv gen telefon/tableta care are mufa de incarcare microUSB. Pachetul contine bateria de 4400 mAh, care are doua mufe: USB, marcata output, pentru incarcarea dispozitivelor si microUSB, marcata input, prin care se incarca bateria externa cu ajutorul cablului USB-microUSB cu care vine la pachet. Ce nu am inteles este ce face adaptorul USB tata-mama, care se gaseste in pachet. In hartiile cu care vine, se specifica ca se foloseste la incarcarea tabletelor. Cum, nu stiu, inca. 
Conform specificatiilor de pe site, bateria externa PowerBank GPXPB14 se incarca de la o mufa USB de laptop/PC in circa 10 ore. Are un buton, care, odata apasat, aprinde 4 leduri (daca bateria este incarcata complet), sau mai putine (daca este incarcata partial). A venit descarcata complet (nu s-a aprins nici un led) si am tinut-o la incarcat ceva mai mult de 12 ore (a stat peste noapte la un laptop) la prima incarcare. 
Pusa la lucru, ea mi-a incarcat telefonul de 2 ori, comparativ cu celalalt acumulator extern pe care il am de mai bine de 1 an, Power Bank BRS-048 4800 mA, care imi incarca bateria telefonului o singura data acum, inainte de a fi gol. Este ceva mai groasa decat vechia baterie si aproximatil la fel de lunga si de lata.
Tensiunea de intrare in acumulatorul extern PowerBank GPXPB14, specificata pe spate este de maxim 1A, iar cea de iesire este de 1A, ceea ce se vede si la incarcare (este mai lent decat vechiul BRS-048 4800 mA).
Pretul la care gasiti bateria PowerBank GPXPB14 4400 mAh este de aproximativ 129 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu