Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 octombrie 2014

Adevarul e crud si doare

Discutie interesanta pe blog la Arhi - un nene are o masina si nu mai poate sa-i plateasca intretinerea: RCA - ul il omoara, deci vrea sa faca o smecherie. Vrea sa treaca masina pe numele unei rude in varsta de peste 30 de ani, pentru ca RCA-ul va fi jumatate din cat plateste acum. Binenteles ca se loveste de taxa lui Tariceanu, care il costa peste 1000 de euro. Oameni buni, exista pe lume si pietoni. Nu iti permiti masina - nu o cumperi. A devenit prea costisitoare - o vinzi. Nu e nici o rusine sa nu ai masina.
E ca la telefoane - o gramada de rupti in fund isi iau iPhone, apoi vad ca trebuie sa dea bani pentru aplicatii uzuale, daca il scapa si se sparge, reparatia ii costa cat un telefon nou, husa e scumpa, la fel alte accesorii, samd. 
De ce sa iti iei iPhone 6 daca nu iti permiti? Nu iti permiti iPhone 6, iei 5s - e 2000 lei, sau LG G2 - e 1500 lei (btw tocmai s-a anuntat ca va primi Lolipop), nu iti permiti nici asta - Moto G e pana in 900 lei si va primi si el Lolipop. 
Nu e nici o rusine. Nu toti ne-am nascut in BMW - vinde-l si ia o Skoda. Face acelasi lucru si nu te usuca la intretinere. #my2cents

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu