Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Cum mi-am petrecut sambata

M-am trezit pe la 5.30 pentru ca sotia avea un cosmar si sunetele pe care le scotea nu ma lasau sa dorm, asa ca am incercat sa o trezesc usor si n-am mai reusit sa adormim la loc. Am pornit televizorul si ne-am ridicat din pat cateva ore mai tarziu. Pe la 8.20 sotia a plecat cu fata la meditatii la engleza, iar eu m-am apucat sa fac putin curat prin casa. La 10.30 am plecat impreuna spre oras la cumparaturi. Deoarece in curand va fi ziua sotiei, am oprit pe la capatul lui 41, la un magazin de produse din piele, de unde i-am cumparat un cadou - o geanta neagra pe care si-o dorea. 
Urmatorul drum l-am facut la Afi Cotroceni, unde i-am cautat fetei mele o pereche de cizme de piele, deoarece cele vechi i-au ramas mici. Am gasit la Deichmann si i-am luat, apoi mi-am adus aminte de concursul lui Radu si am facut cateva poze la standul Lenovo cu tablete, de pe pasarela.
Puteti gasi acolo, tablete Lenovo A1000, A3000 si S5000, care nu a aparut inca in magazine. Ca o paranteza, conditia de participare la concursul lui Radu : "Du-te în AFI, fă o poză standului sau unui produs de acolo, pune-o undeva pe net, lasă un comentariu aici în acest articol și participi la tragerea la sorți pe care o voi face la final". 
Ne-am indreptat, apoi, spre Kaufland, unde am mancat niste mici cu cartofi prajiti, ca sa prindem puteri si am facut cumparaturile pentru saptamana viitoare. Usurati de 400 de lei, cu cosul plin, ne-am indreptat spre masina si, dupa ce am descarcat cosul, am plecat spre casa.
Acum termin un pahar de Busuioaca de Bohotin (mi-a facut pofta Arhi, cand a pomenit de el) si caut pe internet ce seriale interesante au mai aparut.
Va recomand si voua ce voi viziona pana la sfarsitul zilei:
- The Blacklist
- Ironside
- Elementary
- Marvels Agents of SHIELD
- Two and a Half Men
- Breaking Bad
Puteti vedea cele trei tablete amintite mai sus  in pozele mele din acest articol, sau puteti sa le testati pe viu in Afi Cotroceni, pe pasarela de la patinoar.
Weekend placut in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu