Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 decembrie 2012

Idei de cadouri(III)

Pentru cei care doresc telefoane smart, recomand la un pret bun Samsung I8190 Galaxy S3 Mini, despre care am mai scris. Se pare ca Samsung si-a dat seama unde se situeaza telefonul ca pret si l-a facut mai ieftin decat Nexus.
Cine doreste un laptop ieftin si bun, poate lua un laptop HP 650, sau cu placa video dedicata,un laptop Acer Aspire E1-571G-32324G50Mnks, amandoua au procesor i3 la un pret decent.
Tableta cea mai ieftina si buna este E-BODA Essential A200,dar puteti sa va ganditi si la Evolio - btw am un voucher de vanzare tocmai bun cu o reducere de 100 ron pentru orice tableta de pe situl lor pe care il dau cu 40 ron, asta inseamna o reducere de 60 ron la orice tableta Evolio.
Pentru ca vin sarbatorile si Mosu si serbarile, utila si ieftina poate fi camera video Samsung HMX-Q20BP, care filmeaza FullHD pe suport SDHC si stie chiar si SDXC. Personal am tot o camera Samsung, un model de acum 2 ani care m-a costat aproape dublu atunci si face cam aceleasi lucruri fara probleme.
Pentru cei mici am o veste buna: consola Sony PlayStation Vita Wi-Fi s-a ieftinit si vine la pachet cu folie de protectie, laveta, husa cu curea de mana si carcasa pentru jocuri. Un site despre PSP si PSVita pe care il recomand celor pasionati este acesta, contine multe sfaturi utile pentru posesori.
Nu uitati ca intre 10 si 31 decembrie, la produsele participante la promotia Phillips ai discount 25%. Care sunt acestea si conditiile promotiei le poti vedea aici.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu