Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Idei de cadouri (IV)

Pana acum v-am dat idei de cadouri ieftine, insa aici, va voi indruma catre ce este mai bun, dar nu neaparat si ieftin.Avand in vedere ca, in curand, veti dori sa dati un cadou unui Vasile sau Ion, acesta poate fi o tableta, de exemplu.
Cea mai buna alegere pe 7" este acesta tableta la 1499.99 ron. Are wifi si 3G, insa sim-ul pe care il foloseste este de tip micro (in genul celor cu care functioneaza iphone 4 sau 4S). Eu nu cred ca e o problema foarte mare, deoarece simurile se pot taia la dimensiunea acesta in aproape toate service-urile GSM, sau se pot schimba la operatori. De asemenea, exista adaptoare, pentru a le folosi pe telefoane sau stick-uri de date, in magazinele Orange (costa pana in 20 ron).
Pe 10"-10.1" ar fi acesta tableta la 2499 ron care are chiar 2GB ram. Daca te poti multumi cu 1 GB ram, ceva mai ieftina este aceasta tableta la 1799.99 ron. Ambele au cel mai bun raport pret/performanta, au si wifi si 3G si cele mai noi versiuni de Android.
Din pacate, Nexus 10 are doar wifi (fara 3g) deocamdata si va costa peste 2600 ron (luna viitoare, cand va ajunge si la noi in magazine).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu