Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 noiembrie 2012

Concurs Black Friday

Acest concurs va tine de azi pana duminica. Mecanismul lui este urmatorul:
- in aceasta postare veti avea link-uri catre magazinele online care au reduceri de Black Friday;
- inainte de a face o comanda pe unul dintre aceste magazine, va trebui sa dati click intai pe aceste link-uri pentru a intra pe magazinul pe care veti face comanda;
- aceste click-uri vor fi contorizate, numai cei care dau click pe link si apoi fac comanda vor intra in concurs;
- dupa ce finalizati comanda, lasati un mesaj la acesta postare specificand pe ce link ati dat click sa comandati ceva si o adresa valida de e-mail;
- duminica, voi verifica aceste comentarii si dintre ele voi extrage doi castigatori.

Premiile sunt surpriza, voi spune despre ele doar atat :
- 1 obiect util pentru iarna acesta (mentine caldura);
- 1 lucru util pentru calculatorul dvs.
Premiile vor fi trimise la adresa dvs. in termen de o luna de la publicarea castigatorilor(pentru a evita trisarea returnand produsele comandate)

Link-uri:
- eMAG.ro
 Magazin online foarte cunoscut, cu o oferta variata de la produse IT si electronice, pana la produse de bricolaj, carti, jucarii, asigurari si mai nou, produse si oferte turistice. Fiti cu ochii pe ei, vor avea cele mai interesante promotii.Recomandarile lor pentru vineri:
- Stati acasa. Comandati online. De Black Friday la eMag nu se va comanda si nu se va livra in showroom. Comenzile vor fi preluate doar online. Astfel, clientii vor putea evita aglomeratia. Simplu!
-  Asigurati-va ca aveti cont pe site. Clienții care nu au incă un cont pe eMAG.ro sunt incurajati sa isi facă unul inainte de Black Friday si sa se asigure ca au completat integral adresa de livrare si datele personale.
- Ramaneti logati in cont. Astfel, dupa ce se va da startul promotiilor de Black Friday, din doua click-uri comanda va putea fi plasata, economisind timp pretios in goana dupa reduceri.
-  Asteptati informatiile despre livrare. Imediat dupa plasarea comenzii, fiecarui client in parte i se va comunica programarea sa individuală pentru livrarea produselor cumparate. Toate comenzile de Black Friday vor fi livrate în maxim 7 zile.
Nu uitati sa dati click intai pe linkul de pe acesta  pagina pentru a intra in concurs.


- evoMag.ro
 Magazin online rapid, pe care l-am preferat in detrimentul eMAG de curand pentru promotii foarte bune (de exemplu au avut o promotie la un laptop HP dual core 2 GB ram cu sistem de operare Windows 7 la pachet cu inca 4 GB ram, un SSD de 60 GB si antivirus la doar putin peste 1500 ron). Ganditi-va ca asta s-a intamplat inainte de Black Friday, oare ce promotii vor avea atunci?
Au anuntat initial ca nu vor permite mai multe produse identice intr-o comanda, acum acel anunt nu apare, insa nu se stie pana vineri ...
  
- Altex.ro
 Au magazine in toata tara, nu uitati ca de ziua infiintarii lor au oferit reduceri de 20% in vouchere de cumparaturi.E posibil sa repete reducerea vineri, poate chiar sa fie mai mare de data aceasta.Ca idee, o experienta frumoasa cu Altex a avut Piticu de curand.Eu zic ca s-au comportat foarte frumos si merita cumparat de la ei.

- Clickshop.ro
 Au oferta diversificata la fel ca eMAG, au transport gratuit si posibilitati de rate prin Card Avantaj. Deja au reduceri pe site si inca nu e vineri.Pe site au o avertizare Cod Rosu de promotii si discounturi, incepand din zona Electronicelor, IT&C si Electrocasnicelor si continuand mai apoi spre Foto-Video, Telefoane, Casa&Deco. In categoriile Ingrijire personala, Jucarii, Gradina & Bricolaj exista riscul producerii unor caderi masive de preturi.

- MarketOnline.ro
 A implinit pe 1 noiembrie 6 ani si ne avertizeaza sa nu dam click pe promotii pentru ca e pericol : "Cad Preturi". Cat de mult cad vom vedea vineri.

- Azerty.ro
 Anunta super reduceri pentru vineri si au ca mascota un caine (va aduceti aminte sper, anul trecut de pisica de la eMAG).Probabil vor sa intreaca promotiile celor de mai sus cu unele mai bune.Au in meniu un link direct catre promotii, ceea ce cred eu ca ajuta mai bine sa le identificam.Anunta de curand faptul ca o serie de produse din categoriile: laptopuri, imprimante, componente PC, Televizoare, Monitoare, Electrocasnice, Ingrijire Personala, vor avea discount-uri de pana la 50%!


- Baterii-Laptop.com
Au in oferta, asa cum spune si adresa sitului, baterii de laptop si telefoane, precum si accesorii pentru ele. E posibil sa intre si ei in jocul ofertelor de vineri si ar fi interesanta o baterie in plus pentru laptop sau un incarcator de masina...voi decideti.

- LaptopGarage.ro
Au o oferta variata de componente pentru laptop, asigura si service si upgrade pentru laptopuri si au o rubrica de sfaturi utile pentru posesorii de laptopuri, deci cam tot ce tine de un laptop gasiti la ei pe site.Precizari de ultim moment din partea lor:
- Promotiile incep la ora 00.00 noaptea de joi spre vineri si se termina la ora 00.00 a noptii de vineri spre sambata.
- Reducerile vor fi de pana la 30 la suta, intre 10 si 30 la suta.
- Unele promotii nu vor fi acoperite de bannere- se va putea intreba direct pe site sau telefonic si vor fi acordate in functie de stoc. Adica mai pe scurt cam tot ce e pe stoc este redus indiferent daca apare sau nu pe banner.

- Sigmanet.ro
Promit reduceri substantiale la toate electronicele, reduceri la laptopuri de pana la 500 ron, ne asigura ca s-au pregatit pentru un trafic in ziua de vineri de 4 ori mai mare decat de obicei, iar programul de reduceri in ziua de vineri va incepe la ora 06.00 in loc de 00.00 cum va fi la celelalte magazine.

- Vexio.ro
Magazin infiintat de curand, de la care astept promotii si reduceri mari vineri, pentru ca altfel nu prea vad cum ar putea concura cu numele vechi si grele de mai sus. 

- ZorileStore.ro
Au deja promotii pe site (gen un tricou gratis pentru o pereche de adidasi Puma achizitionati), au o oferta diversificata de marci de renume(Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police), numai lucruri originale si promit reduceri pentru vineri de pana la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv colectia toamna-iarna 2012 de pana la 20%.

- TinaR.ro
A dat deja drumul la sute de reduceri pe TinaR.ro, pana la -85%, maine vor avea un teaser despre ce reduceri vor fi vineri si va asteapta cu haine si accesorii frumoase si ieftine.Teaser :
- oferta de vineri va fi următoarea la mii de piese, adica cam tot ce este in shop: Iti alegi 3 produse la pret intreg si platesti doar 2, unul e CADOU. Sau iei 6 si platesti doar 4, două sunt gratis.

- Miniprix.ro
Promotii, oferte speciale, reduceri de pana la 80%, transport si retur gratuit, zeci de articole noi in fiecare zi sunt doar cateva dintre beneficiile cu care isi rasfata clientii.Au magazine in marile orase ale tarii si peste 40.000 de vizitatori unici pe zi pe site, multi dintre ei sunt clienti fideli.

Nu uitati de faptul ca daca dati click pe una din reclamele de pe blogul meu si apoi cumparati ceva de la respectivele firme, nu inseamna ca am bagat mana in buzunarul vostru si v-am luat banii; acesti bani imi vin de la firmele care fac reclama pe blog, voi veti da aceeasi bani pentru produse fie ca dati click pe reclamele de la mine, fie ca nu dati click pe ele.
Nu veti primi o reducere suplimentara fie ca ati dat sau nu click pe reclama, nici nu veti plati mai mult pe produs.Mai multe detalii puteti citi aici. 

Daca se inscriu multi participanti, e posibil sa suplimentez premiile, asa ca: Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu