Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 octombrie 2012

O postare pe o pagina nu inseamna blog

Aceasta postare este de fapt o contestatie referitoare la concursul Allview Stony care a fost castigat de o persoana care a scris o singura postare pe un asa-zis "blog" cu care a si castigat concursul. De atunci respectiva persoana nu a mai scris nimic pe "blogul" sau.
Deci, prin acest articol contest modul în care s-au aprobat articolele pentru concursul Allview Stony dedicat bloggerilor, deoarece nu poate fi denumit blog, un blog ce a fost creat doar in scopul participarii la acest concurs, cu un singur articol, cel castigator, nu mi se pare fair-play sa il incluzi in categoria "blog".
Am muncit pentru articolul participant la concursul Allview Stony, iar faptul ca a fost desemnat castigator un om al carui blog nu a fost creat decat in scopul participarii la acest concurs e dureros si descurajator pentru noi, care chiar suntem bloggeri, muncim pentru articole si va promovam produsele prin aceste articole in randul cititorilor nostrii. Sustin locul 2 ca fiind castigator de drept al acestui concurs, deoarece primul loc nu se incadreaza in cerintele concursului, nu respecta cerinta de a fi blogger, de a avea si de a scrie pe un blog.
O singura postare pe o pagina nu se poate numi blog. Personal, nu voi mai participa vreodata la concursurile organizate de catre Allview, nu le voi mai promova actiunile si produsele in cadrul blogului meu de acum inainte, daca acestia nu descalifica persoana declarata pe nedrept castigatoare in postarea lor.

Un comentariu: