Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 octombrie 2012

Despre Windows 8 si magazinele online

Windows 8 l-am testat in februarie, cand inca era nefinalizat, pe un laptop cu specificatii aproape de cele minime recomandate acum, destul de vechi ca an de productie, insa pe care s-a instalat foarte repede, iar timpul de pornire era destul de mic fata de XP cel putin. Din pacate, atunci m-am oprit deoarece nu existau drivere pentru placa de retea si fara internet nu prea aveam ce sa fac pe laptop.
Acum, am gasit la Manafu pe site intrebarea unui cititor si m-am gandit ca are dreptate - Windows 8 cam "obliga" sa ai un monitor cu touchscreen ca sa il folosesti la intreaga lui putere, ca sa te bucuri deplin de el.
Aici insa magazinele online sunt un pic nepregatite.
 Emag nu vad sa aibe categoria "touchscreen" la sectiunea de monitoare, deci ori nu are in oferta, ori nu s-au gandit ca ne-ar folosi o selectie de acest gen.
Pcgarage are aceasta selectie disponibila, cateva modele care pot fi achizitionate, insa ei nu specifica daca modelele sunt multitouch sau nu (la unul singur specifica ca e singletouch, dar acest lucru nu e in favoarea produsului, pentru ca pe Windows 8 ne-ar fi necesar multitouch, zic eu).
Deci, eu va propun urmatoarele magazinelor online : sa aveti in vedere acesta categorie si sa incercati sa aduceti produse in oferta voasta, pentru ca de acum incolo se vor cauta.
Acelasi lucru e valabil si pentru laptopuri, acum aproape 2 ani exista cel putin un model de laptop cu touchscreen in oferta Emag, am dat peste el din greseala. Acum ar trebui sa apara selectia daca il mai aveti in oferta, pentru ca se va vinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu