Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 octombrie 2012

Anvelope ieftine pe anvelope-online.ro

Saptamana aceasta Zumzi si Anvelope-online.ro au o promotie la anvelope. Cumperi prin Zumzi unul sau mai multe vouchere si ai parte de reduceri la anvelopele de pe situl Anvelope-online.ro. Fiecare voucher cumparat iti da drepturi la reduceri pentru 2 anvelope achizitionate de pe Anvelope-online.ro indiferent daca sunt anvelope de vara sau anvelope de iarna.
Astfel:
- platesti 20 lei la Zumzi pentru a beneficia de o reducere de 60 lei la achizitionarea a 2 anvelope pe janta 13" sau 14";
- platesti 25 lei la Zumzi pentru a beneficia de o reducere de 125 lei la achizitionarea a 2 anvelope pe janta 15" sau 16";
- platesti 50 lei la Zumzi pentru a beneficia de o reducere de 300 lei la achizitionarea a 2 anvelope pe janta 17" sau mai mare.
Ca sa va faceti o idee, pentru dimensiunea 195/65R15 de iarna ajungi sa platesti efectiv 330 ron/buc pentru Goodyear UltraGrip 8 sau Dunlop Winter Sport 4D sau Michelin Alpin A4 in loc sa platesti 380 ron/buc daca nu ai folosi voucherul de la Zumzi. Dunlop Winter Sport 3D e mai ieftin de 317 ron/buc. Pentru anvelopele pe janta de 17" sau mai mare va las pe voi sa faceti calculul.
Mai mult, voucherul se cumuleaza cu reducerile existente pe Anvelope-online.ro.
Grabiti-va, doar saptamana aceasta puteti cumpara voucherul de la Zumzi care este valabil o luna de la achizitie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu