Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 ianuarie 2012

Povestea Lupului

Printre copacii padurilor Sincii un lup se trezea intr-o dimineata privind soarele rasarind printre frunze.
Se uita la stomacul sau si isi zise: "Astazi oare ce voi manca? Un iepure ca ieri? Sau sa imi incerc norocul cu o oaie de la stana?" Tot plimbandu-se printre tufisurile dese i se paru ca vede in departare printre copaci o naluca rosie care scotea niste sunete ritmice ce pareau a fi un cantec... Curios din fire si mai ales infometat se grabi in acea directie. In acelasi timp i se paru ca mirosul care venea din acea directie semana a mancare. Dar nu era mirosul unui animal ci mai mult semana cu cel pe care il simtea in preajma oamenilor de la stana cand incerca sa prinda o oaie ratacita. Pare a fi mancare gatita, dar oare unde disparu mirosul... asa deodata? Si oare ce era cu naluca rosie care parca o inghitise pamantul?
Asa cum ati ghicit,  naluca rosie era doar o fetita cu o scufita rosie ce ducea un cos cu mancare bunicii sale ce locuia in padure. Deoarece a banuit ca este urmarita, aceasta s-a ascuns intr-un tufis si a asteptat ca lupul sa-i piarda urma. apoi si-a continuat drumul sau catre casuta bunicii din padure, in timp ce lupul i-a cautat toata ziua urma prin padure. Deoarece padurea era foarte deasa si aproape virgina, nu a putut gasi fetita si s-a multumit sa vaneze un alt iepure nefericit.
Si tu poti ajuta ca padurile sa ramana virgine astfel incat fetita din poveste sa aiba unde sa se ascunda aplicand pentru un WWF Bonus Card (primul card de afinitate eco din Romania),  emis de Garanti Bank, fa cumparaturile cu el si banca doneaza in numele tau 90 lei plus 0.5% din valoarea fiecarei cumparaturi catre WWF Romania (World Wide Fund for Nature). Acesti bani vor fi folositi in programe de protejare a padurilor virgine ale Sincii, astfel incat sa ne asiguram ca tara noastra va putea pastra ca mostenire cateva paduri, printre putinele de pe planeta, unde natura este intacta si isi urmeaza cursul firesc.
In semn de apreciere a gestului lor, aplicantii vor primi cate un ursulet de plus WWF si un certificat care atesta calitatea de sustinator al naturii.
    Mai multe informatii despre padurile virgine se afla aici: www.padurivirgine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu